23.9.12

Haggatha, Χειμερία Νάρκη, 14.9.2012, Λέσχη Υπογείως, Αθήνα

Μηδενική όρεξη για αναρτήσεις στο μπλογκ τις τελευταίες δύο εβδομάδες, οπότε αυτό το ρηβιού είναι καταδικασμένο στην αποτυχία, μιας και ανεβαίνει καθυστερημένα, και δε θυμάμαι και πολλά από εκείνο το βράδι. Ας είναι, ας υπάρχει έστω μια αναφορά ότι συνέβη το συγκεκριμένο event.
Πολύς κόσμος στην Καλλιδρομίου και ασφυκτική ζέστη στο υπόγειο, κάτι που (μαζί με κάποια άλλα μικροσκηνικά, π.χ. η προσγείωση του καλύματος μιας λάμπας στο κεφάλι του drummer των Haggatha) έδωσε έναν τέρμα cult αέρα στο live.

Λόγω βάρβαρου ωραρίου στη δουλειά, έχασα τους Eternal Hated, για τους οποίους όμως άκουσα καλά λόγια.
Οι καναδοί Haggatha ήταν άψογοι, τιμιότατο sludge με σωστές αγνές επιρροές (όχι ατμόσφαιρες, όχι post-ιές, όχι black-ιές, σε θάλασσες και ακτές), αν και τα φωνητικά με το ζόρι ακούγονταν. Η αποπνικτική ζέστη ταίριαζε μια χαρά στο βαρύ κι ασήκωτο ύφος τους...

Οι Χειμερία Νάρκη είναι μια από τις αγαπημένες μου μπάντες και αποτελούν θεσμό στην Αθήνα. Ισοπεδωτική εμφάνιση σχεδόν μιας ώρας, μάλλον η καλύτερη από όσες φορές τους έχω δει. Ισχυρή ανταπόκριση του κοινού, και καταιγισμός από κομματάρες, από όλη την πορεία της μπάντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin