4.2.13

Taurus - Life (2012)

Τους Taurus (υπάρχουν πολλές μπάντες με το ίδιο όνομα) από το Oregon τούς είχα πετύχει παλιότερα και είχα γράψει και ένα headsup, συγκεκριμένα εδώ. Πρόκειται για project της αγαπητής Stevie Floyd των Dark Castle.Τα δείγματα που είχα ακούσει τότε, μου είχαν κινήσει το ενδιαφέρον, αλλά για κάποιο λόγο δεν ασχολήθηκα έκτοτε, μέχρι πριν καμιά βδομάδα που ξανάπεσα τυχαία πάνω τους.
Παρότι το κιθαριστικό προσωπικό ύφος της Stevie είναι παρόν, οι Taurus κινούνται σε αρκετά πιο αργές ταχύτητες σε σύγκριση με τους Dark Castle, πλησιάζοντας το drone doom. Oυσιαστικα δηλαδή μιλάμε για κάτι σαν Dark Castle, αλλά με μειωμένες τις ταχύτητες στο μισό. Οι χαρακτηριστικές δυσαρμονίες της Floyd, εδώ ακούγονται περασμένες από spacey effects, και -μαζί με τα αραιά φωνητικά της- αποτελούν και τον κυριότερο λόγο να ασχοληθεί κανείς με τους Taurus, μιας και συνθετικά, το "Life" στην ολότητά του ακούγεται αρκετά ανέμπνευστο.
Πειραματικός δίσκος, απευθύνεται κυρίως σε λάτρεις της Stevie Floyd (εμ...), στους οποίους θα κρατήσει το ενδιαφέρον για 3-4 ακούσματα. Ως εκεί όμως.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin