4.3.13

Love Sex Machine - Love Sex Machine (2012)

Η συγκεκριμένη sludge δισκάρα βγήκε πέρσι και κάπου χάθηκε μέσα στον καταιγισμό κυκλοφοριών. Ας πρόσεχα. Έχω στα to-check κάμποσες κυκλοφορίες της Throatruiner που δεν έδωσα βάση πέρσι, η συγκεκριμένη εταιρία έχει τα καλύτερα λαγωνικά της πιάτσας, και το ότι δίνει τις κυκλοφορίες για free κατέβασμα την κάνει ακόμα πιο ηρωϊκή στα μάτια μου.
Οι Γάλλοι Love Sex Machine μπορεί να έχουν αντιτουριστικό (και ψιλοχαζό) όνομα, αλλά όλα διαλύονται μόλις πατήσεις το γαμημένο "play". Μιλάμε για sludge. Όχι post-sludge, ούτε stoner-sludge. Sludge. Ή πιο σωστά, SLUDGE. Με έναν συντριπτικά βαρύ ήχο που μου διαλάει τον εγκέφαλο, και κυριότερη επιρροή τους Sourvein. Οι τύποι όμως παίζουν τόσο έντονα και λυσσασμένα, που όποιες επιρροές τους χωνεύονται μέσα στις αλεπάλληλες sludge σφυριές. Στο "Warstrike Takes The Piss" π.χ. που κλείνει το δίσκο, παρά τις προφανείς Yob/Neurosis αναφορές, δεν υπάρχει κανένα επικό/συμπαντικό feeling. Μόνο αρρώστια. Η οποία συμπληρώνεται από τους (αφελείς αλλά λειτουργικούς) σεξοδιαστροφικούς στίχους. Ναι, αυτό είναι το sludge που θέλουμε.



4 σχόλια:

Keyser είπε...

Ναι ρε φίλε, ΝΑΙ!
Γαμάει και δέρνει.
Fucking Battle και άσε τους τείχους να γκρεμίζονται!

Inside είπε...

Αυτή η γαμημένη η Throatruiner βγάζει τρεις δισκάρες τη βδομάδα γαμώ τη μπαναγία της. Δε την προλαβαίνω. Τσέκαρε και τους Elizabeth για powerviolence με ούμπαλα. Μια αυτιά έριξα και με γάμησαν λίγο. Μόνο κάποιοι Primitive Man (σλατζάδες) που έβγαλε μου φάνηκαν βαρετούληδες και δεν καταλαβαίνω γιατί έχουνε πάρει καλές κριτικές...

Keyser είπε...

Ισχύει για Throatnuiner. Τα έχει και πάμφθηνα η άτιμη. Έριξα καλή παραγγελία και τσίμπησα και LSM και Vuyvr μεταξύ άλλων κάπου 10-12 ευρά το βινύλιο. Η μόνη μαλακία είναι ότι 5 μέρες μετά έβγαλε προσφορά με τσάμπα μεταφορικά κι εγώ τα πλήρωσα 17,5 ευρώ, γαμώ την τρέλα μου, γαμώ!

Elizabeth μπαίνουν στα υπόψιν, γιατί σ' εμπίστευομαι.
Το Primitive Man όντως μέτριο με σκόρπιες καλές στιγμές.

Περιμένω κριτική αδιανόητης αποθέωσης για Rorcal. Τι μπαντάρα ρε μαλάκα...

Inside είπε...

To Rorcal έχω προλάβει να το ακούσω μόλις 3 φορές ολόκληρο και φαίνεται να είναι εύκολα το καλύτερό τους ως τώρα. Οπότε μάλλον δισκάρα ατέλειωτη.
Μου'χουνε μαζευτεί κάμποσα και δεν έχω προλάβει να του δώσω το χρόνο που του αρμόζει.

LinkWithin