22.6.11

Clutch, Lucky Funeral, 21.6.2011, Gagarin205, Αθήνα

Δεν ήμουν ποτέ μεγάλος φαν των Clutch και του ήχου τους, όμως κάτι τα αποθεωτικά σχόλια για την περσινή τους εμφάνιση, κάτι το πρήξιμο από έναν κολλητό μου (χαχ!) με έφεραν τελικά τρίτη απόγευμα στο Gagarin.


Οι Lucky Funeral που άνοιξαν τη βραδιά έχουν πλέον αέρα μεγάλης μπάντας πάνω στη σκηνή, η εμπειρία τους δεν κρύβεται. Το "Just Stay Away" έχει εξελιχτεί σε hit και ο κόσμος το ξέρει και το ζητάει, το "Ancient Tragedy" είναι κομματάρα, κλασικές καμμενιές με το "striptease" του Μιχάλη (φωνητικά), πορωτικοί οι υπόλοιποι, γενικά ζόρικη εμφάνιση για άλλη μια φορά.

Και ενώ το Gagarin γέμιζε ασφυκτικά πλέον, βγήκαν οι Clutch και έδωσαν μια υπεργκρουβάτη εμφάνιση, πραγματικά δεν γίνεται να μείνεις ασυγκίνητος από το τεράστιο groove που έχει αυτή η μπάντα, ενώ ταυτόχρονα είναι τόσο αδιανόητα cool. Ο Neil Fallon είναι το πιο cool μούσι του πλανήτη αυτή τη στιγμή ενώ extra credits στη μορφάρα στα drums.
Πολύς ο κόσμος με ισχυρό ποσοστό του γυναικείου φύλου, παθιασμένος με συνεχή crowdsurfing (ακόμα και από τις κοπέλες) και λίγο moshing. Ο ήχος πολύ καλός.

Setlist:
Pure Rock Fury
The Mob Goes Wild
Profits of Doom
50,000 Unstoppable Watts
Struck Down
Power Player
Open Up the Border
the Dragonfly
Child of the City
Gravel Road
Mice and Gods
Cypress Grove
the Yeti
the Devil and Me
Spacegrass
Electric Worry
 
video credit:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin