5.11.11

the Danzig Drama στο Fun Fun Fun Fest

photo: brooklyn vegan
Το ότι ο Glenn Danzig είναι ένας μεγάλος καλλιτέχνης και παράλληλα ένας πελώριος μαλάκας το ξέρουμε. Δεν προκαλεί εντύπωση λοιπόν που έκανε πουτάνα το Fun Fun Fun Festival του Texas με τα καμώματά του.
Ο Danzig επρόκειτο λοιπόν να εμφανιστεί ως the Danzig Legacy παίζοντας με διαφορετικά line-up κομμάτια από όλες τις περιόδους της μεγάλης καριέρας του (Misfits, Samhain και Danzig δηλαδή). Τελικά εμφανίστηκε με καθυστέρηση 45 λεπτών, κάτι που είχε σα συνέπεια το κουτσούρεμα του set-list και όταν ανέβηκε στη σκηνή ο Doyle (των Misfits) να προλάβουν να παίξουν μόλις δύο κομμάτια πριν κοπεί το ρεύμα στη σκηνή, μιας και ο κανονισμός δεν επέτρεπε να συνεχιστεί το live μετά τις 10 το βράδυ. Ο Glenn απευθυνόμενος στο κοινό είπε "δε φταίω εγώ" και το προέτρεψε να κάνει μπάχαλο. Η λύση δόθηκε με επέμβαση της αστυνομίας.
Δεν ήμουν στο φεστιβάλ προφανώς, οπότε απλά μεταφέρω διάφορες απόψεις που ψάρεψα στο νετ. Η θέση του Danzig είναι ότι η καθυστέρηση οφείλεται σε ένα κρύωμα που του έφερε βήχα και δεν τον άφηνε να τραγουδήσει αν δεν λαμβάνονταν κάποια μέτρα λόγω του κρύου που επικρατούσε στο Texas αυτές τις μέρες. Ο διοργανωτής του φεστιβάλ κατηγόρησε τον Danzig ότι έβρισκε χαζές προφάσεις για να μην πραγματοποιήσει την εμφάνιση και για περισσή δόση ροκσταρηλικιού. Eπίσης, έντονα παράπονα για την συμπεριφορά του Danzig και του crew του στα παρασκήνια του φεστιβάλ εξέφρασαν οι Murder City Devils και οι From Ashes Rise.
Γενικώς γάμα τα, α ρε γέρο!

πηγές και περισσότερες πληροφορίες:
http://www.brooklynvegan.com/archives/2011/11/danzig_drama_fu.html
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=165693
http://www.facebook.com/funfunfunfest?sk=wall
http://www.facebook.com/fromashesrise

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin