5.12.11

Positively Positive Hardcore Fest #5



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Positively Positive Hardcore Fest διοργανώνεται από την World's Appreciated Kitsch και λαμβάνει χώρα για 5η συνεχή χρονιά στο AN Club, στο κέντρο της Αθήνας, με αποκλειστικό στόχο την προώθηση της διεθνούς underground hardcore / punk σκηνής.
Φέτος τo fest θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, με καλεσμένους τους Ολλανδούς Antillectual και τους Whales' Island από την Ιταλία. Μαζί τους οι locals My Turn και οι Another One Falls, καθώς και οι Eternal Hated από το Βόλο.
Οι Antillectual θεωρούνται επάξια ως μια από τις μεγαλύτερες punk rock / melodic hardcore μπάντες της Ευρώπης αυτή τη στιγμή, με εκατοντάδες συναυλίες σε όλο τον κόσμο, ενώ οι Whales' Island, που αποτελούνται από πρώην μέλη των The Break είναι η ευρωπαϊκή απάντηση στην Αμερικάνικη melodic hardcore σκηνή που απαρτίζουνσυγκροτήματα όπως οι Polar Bear Club και οι Set Your Goals. Από την άλλη, οι Eternal Hated είναι ίσως η καλύτερη local screamo / hardcore / metal μπάντα, οι Another One Falls παίζουν 90s So-Cal punk rock, ενώ οι My Turn είναι γνωστοί για τις positive old school hardcore εμφανίσεις τους.


Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00 και η συναυλία ξεκινάει στις 21.30 αυστηρά.
Είσοδος: 12 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin