30.1.12

Οι Dead To Me στην Αθήνα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
DEAD TO ME
(San Francisco, USA)
WISH UPON A STAR // BANDAGE
AN Club | Σολωμού 13-15 / Εξάρχεια
Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012
Είσοδος: 12 ευρώ
Ώρα: 21.00
Οι Dead To Me, μια από τις καλύτερες punk rock μπάντες της ανατολικής όχθης των Η.Π.Α. κάνουν μια στάση στην Αθήνα στα πλαίσια της 45μερης περιοδείας τους στην Ευρώπη, λίγες μέρες πριν αναχωρήσουν παρέα με τους Cobra Skulls για το tour τους στην Αυστραλία.

 Με 3 εξαιρετικούς δίσκους, ένα EP, καθώς και 2 split 7"s (με Flatliners, Riverboat Gamblers και Off  With Their Heads) στο ενεργητικό τους, και έχοντας στις τάξεις τους πρώην μέλη συγκροτημάτων όπως οι Swingin' Utters, Western Addiction, Enemy You και New Mexican Disaster Squad, οι Dead To Me έχουν καταφέρει στα λίγα χρόνια παρουσίας τους να πραγματοποιήσουν αμέτρητες περιοδείες σε όλο τον κόσμο και να δημιουργήσουν ένα δυνατό fanbase στην μοντέρνα punk rock σκηνή.

Συνδυάζοντας μελωδικό So-Cal punk rock με κάποια reggae και pop / rock στοιχεία, προσφέρουν μια φρεσκάδα στην punk rock μουσική του 2012. 
Μάλιστα, ο νέος τους δίσκος, Moscow Penny Ante, απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από το σύνολο της punk rock κοινότητας. 
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι ανήκουν στo roster της μεγαλύτερης punk rock εταιρίας, Fat Wreck Chords, δίπλα στους πρωτοπόρους του είδους όπως οι NOFX και οι Descendents.
Μαζί τους θα μοιραστούν τη σκηνή του AN Club, οι Wish Upon A Star και οι Bandage, ίσως οι 2 καλύτερες local punk rock μπάντες αυτή τη στιγμή.
Οι Wish Upon A Star μόλις ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις του νέου τους δίσκου, ενώ ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για το πρώτο τους tour στην Ευρώπη τον ερχόμενο Απρίλιο.
Από την άλλη, οι Bandage μετά από δεκάδες συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος, παίζοντας τόσο κομμάτια από το πρώτο τους CD, όσο και αρκετά ακυκλοφόρητα.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00 και η συναυλία ξεκινάει αυστηρά στις 21.30.
Είσοδος: 12 euros.
Μετα τη συναυλία θα ακολουθήσει party στο Roi Mat.

------
Links: 

------
World's Appreciated Kitsch collective.
shows | promotion | distribution .since 2006.
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin