Integrity - Beasts As Gods (streaming) & news

To νέο άλμπουμ των Integrity θα λέγεται "Suicide Black Snake" και θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιουνίου. Ακούμε παρακάτω το "Beasts As Gods" σε νέα ηχογράφηση, κομμάτι που υπήρχε (όπως και τα περισσότερα του νέου δίσκου) στη φοβερή συλλογή "Thee DestroyORR" του 2011 (χμμ...).

Suicide Black Snake Track Listing:
1. Suicide Black Snake
2. I Know VVhere Everyone Lives
3. Beasts as Gods
4. There is a Sign
5. +Orrchida
6. All is None
7. There Ain’t No Living in Life
8. Detonate VVorlds Plague
9. Into the Night
10. Lucifer Before the Day Doth Go

Δεν υπάρχουν σχόλια: