12.3.12

Sungrazer, Brotherhood of Sleep, 11.3.2012, six d.o.g.s, Αθήνα

Ένα πολύ ωραίο συναυλιακό τριήμερο ήταν αυτό που μας πέρασε, με τους Routes την Παρασκευή, Beehoover / the Dive το Σάββατο (ξέχασα να πάρω φωτογραφική ο μαλάκας, γι αυτό δεν έχει report) και η κυριακή με τον περισσότερο κόσμο στην πρώτη εμφάνιση των ολλανδών Sungrazer στην Αθήνα.

Την βραδιά άνοιξαν οι Brotherhood of Sleep, τους οποίους είχα να δω live κάπου πέντε χρόνια, από εκείνο το live στο Αν με τους ελβετούς Kehlvin στα τέλη του 2007. Άλη μπάντα πια, δεμένη και με σιγουριά, κέρδισαν το κοινό που είχε έρθει υποψιασμένο με το instrumental ψυχεδελικό κάτι-σαν-stoner τους. Μεγάλη εμφάνιση.

video credit:  
Οι Sungrazer εμφανίστηκαν στη σκηνή και αμέσως όλα τα βλέμματα έπεσαν στον άνω των δύο μέτρων ύψους μπασίστα (ο οποίος την προηγούμενη στον ίδιο χώρο είχε θεαθή σε κατάσταση βαρειάς μέθης, χεχεχε). Κομμάτια και από τους δύο δίσκους, ένα καινούριο, πολύ δυνατή εμφάνιση, από την οποία δεν έλλειψαν τα παρελκόμενα μπουριά και μυρωδιές (stoner event ήταν άλλωστε). Το μαγαζί γεμάτο και ο κόσμος εκδηλωτικός, μόνο θεματάκι ο ήχος που κατά τη διάσρκεια της εμφάνισης των Sungrazer ήταν μάλλον αρκετά πιο δυνατός απ'ό,τι θα πρεπε με αποτέλεσμα να ακούγεται υπερβολικά θορυβώδες το μπάσο, αλλά αυτό ήταν απλά μια λεπτομέρεια. Πολύ ωραίο event συνολικά.

video credit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin