23.10.11

Ανακοίνωση σχετικά με τις ακυρώσεις των συναυλιών AURA NOIR και ESKMO

Δυστυχώς η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας των AURA NOIR είναι αδύνατον να οριστεί αυτή τη στιγμή λόγω του βεβαρημένου προγράμματος των μελών της μπάντας . Τόσο οι Aura Noir όσο και εμείς, επιθυμούμε να πραγματοποιηθεί η συναυλία μελλοντικά αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε να σας καθυστερήσουμε κι άλλο και λυπούμαστε πολύ και οι δύο πλευρές για την αναστάτωση.
Οι κάτοχοι των εισιτηρίων προπώλησης από το Tickethouse και Ticketpro.gr θα μπορούν να εξαργυρώνουν τα εισιτήριά τους έως και τις 22/11, από το Tickethouse (Πανεπιστημίου 42 - εντός στοάς)
Στους κατόχους των εισιτηρίων προπώλησης από το eventbrite.com γίνεται σήμερα 22/10 αυτόματη επιστροφή των χρημάτων στον λογαριασμό τους.

_________________________________________

Για την ακυρωμένη συναυλία του ESKMO την Τετάρτη 19/10 στο Six d.o.g.s λόγω των επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας:
Οι κάτοχοι των εισιτηρίων προπώλησης από το Tickethouse και Ticketpro.gr θα μπορούν επίσης να εξαργυρώνουν τα εισιτήριά τους έως και τις 22/11, από το Tickethouse (Πανεπιστημίου 42 - εντός στοάς)
Στους κατόχους των εισιτηρίων προπώλησης από το eventbrite.com γίνεται σήμερα 22/10 επιστροφή των χρημάτων στον λογαριασμό τους.
Τόσο ο Eskmo όσο και εμείς, επιθυμούμε επίσης να πραγματοποιηθεί η συναυλία μελλοντικά.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο info@ctsprods.com
Μείνετε συντονισμένοι για νεότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin