28.5.12

5 χρόνια κατάληψη Προκατ_35, 25-26.5.2012, Παν/μιο, Πάτρα

Το συγκεκριμένο event συνδυάστηκε με εκδρομή στην Πάτρα, καλή παρέα, πολύ πιώμα, καλό φαϊ, γενικότερα πολύ χαλαρή διάθεση με αποτέλεσμα όταν γύρισα να μη θυμάμαι τα μισά απ'όσα μουσικά συνέβησαν. Οπότε το συγκεκριμένο "ριπόρτ" θα είναι κυρίως φωτογραφικό με μερικά λογάκια όπου δεν υπάρχουν κενά μνήμης. Πάρα πολύ ωραίος χώρος η κατάληψη Προκάτ35, το punk έθιμο που αναβιώνει στις DIY συναυλίες της πατρινής σκηνής με τα ιπτάμενα άδεια κουτάκια μπύρας προς τη σκηνή δεν ήταν το μόνο cult σημείο πάντως.

Ημέρα πρώτη (25.05.2012)

Dirty Wombs

Χειμερια Ναρκη

Από τους κυριότερους λόγους που έκανα την εκδρομή, "Φεύγω" στο ξεκίνημα, "Φωτιά της ζωής", "Εφιάλτες" και το "Μυρίζουν θάνατο" από το τελευταίο split με Slavebreed, άψογοι.

Chaos Enshrined
Fields of Locust


Αυτούς εδώ τους κυνηγούσα καιρό να τους πετύχω live αλλά όλο δεν καθόταν η φάση, τελικά έκατσε εδώ και δεν απογοητεύτηκα, πολύ δυνατό sludge/postmetal σε φάση Amenra, ισχύς. Χαλαρή και αδελφική φάση απ'όσους είχαν απομείνει στο χώρο (σχεδόν ξημερώματα).


Ημέρα δεύτερη (26.05.2012)


Mass Culture

Caveat Emptor

Αυτοί ήταν έκπληξη. Πολύ νέα μπάντα, πρώτο της live, τελικιασμένο crust/death/grind, διασκευή Napalm Death, τέλειο attitude.

Timetrap
Death Courier

Εκτός προγράμματος εμφάνιση, βγήκαν αργάμιση, σχετικά μικρή σε διάρκεια, όμως παίξανε το "Cop Killer" που δεν το'χαν παίξει στην Αθήνα, και δε νομίζω να το'χουν παίξει ξανά μετά το reunion. Α και η καθιερωμένη διασκευή Terrorizer.

Guardians

Tελευταία στιγμή λίγο πριν το ξημέρωμα, μαζεύτηκαν μέλη της πατρινής σκηνής (Fields of Locust, Revolting Breed αν θυμάμαι καλά) παίζοντας ένα μικρό σετ διασκευών ...Blind Guardian (!). Ok, δεν έχει σημασία το αν ήταν καλές ή όχι (ε που μάλλον δεν ήταν) όσο το κέφι, η πόρωση και η cult-ίλα του γεγονότος.

Ένα μεγάλω ευχαριστώ και από εδώ σε όλα τα παιδιά που κάναμε παρέα αυτό το υπέροχο διήμερο, και του χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin