21.5.12

Sleep, 20.5.2012, Gagarin 205, Αθήνα

Είχαμε δει παλιά τους High on Fire, πιο πρόσφατα τους Om, ε ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να δούμε και τους stoner πατέρες Sleep στην Ελλάδα. Περίμενα περισσότερο κόσμο (δεδομένης της μαζικής προσέλευσης του stoner κοινού σε όλα τα stoner events) πάντως τα πράγματα ήταν όπως έπρεπε: Ούτε ασφυκτικά, αλλά ούτε και αραιά για να δημιουργεί στενάχωρες καταστασεις).

Χωρίς support λοιπόν, αλλά με όλα τα αρωματικά παρελκόμενα που επιβάλλει ένα live των Sleep, το τρίο βγήκε στη σκηνή κατά τις 21.45 παίζοντας ένα μεγάλο μέρος του 'Dopesmoker".
Μπορεί να έλειπε ο Chris Hakius, αλλά ο Jason Roeder (των Neurosis) που τον αντικατέστησε (με ανανεωμένο ταιριαστό caveman look) μόνο ασήμαντος δεν είναι. Το μπάσο του Al Cisneros βίαζε ψυχές και έκανε το δάπεδο να τρέμει (κυριολεκτικά), διαλλείματα για τζούρες (o τεχνικός στα πλάγια της σκηνής φρόντιζε πάντα να υπάρχουν έτοιμα πυρομαχικά), o Matt Pike ήταν ο συγκινητικά stoned χαζοχαρούμενος τύπος που πορωνόταν σα μικρό παιδί με τη Les Paul του, "Aquarian", "the Druid", "Sonic Titan", "Dragonaut", γενικά ένα καταπληκτικό γεμάτο δίωρο. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς μπορεί να ήταν με τον Chris Hakius.


Video Credit:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin