16.3.11

Ruined Families - Four Wall Freedom (2010)

Δεν είμαι ειδικός στο hardcore σε καμία περίπτωση, αλλά έχω ακούσει κάμποσους hardcore δίσκους στη ζωή μου. Η αγαπημένη μου hardcore μπάντα είναι αδιαμφισβήτητα οι -διαλυμένοι σήμερα- Cursed. Με χαρά τσεκάρω όποια hardcore μπάντα ακούω ότι φέρνει έστω και λίγο στους καναδούς θεούς. Και οι Ruined Families είναι κάτι τέτοιο. Αλλά όχι μόνο.
Οι αθηναίοι Ruined Families έχουν χτίσει ένα σεβαστό όνομα τόσο με την έντονη live παρουσία τους -εντός κι εκτός συνόρων- όσο και με την απόλυτα βίαιη και σκατόψυχη μουσική τους. Με κύριες αναφορές τους Cursed, Catharsis και Converge (τουλάχιστον αυτά ανίχνευσα εγώ), τελικές τσίτες, μνημειώδη riffs και τεταμένη ατμόσφαιρα, το άλμπουμ αυτό είναι κρίσιμο. Το πιο έντονο ελληνικό άλμπουμ που έχω ακούσει από τον καιρό του "Bureau of Disgust" των Into the Gore.
Σπουδαίος δίσκος που βγήκε από την σύμπραξη των Worlds Appreciated Kitsch, Scarecrow distr., Athens Noise και True to the Game records, ενώ κυκλοφορεί και σε βινύλιο από την Catch the Soap.
http://www.ruinedfamilies.blogspot.com/

2 σχόλια:

ourfuneral είπε...

loipon to RUINED FAMILIES vgike apo simparaksi ton parakato etairion/distros ston xoro WORLDS APPRECIATED KITSCH,SCARECRROW DIST,ATHENS NOISE,TRUE TO THE GAME RECORDS

Inside είπε...

ok, corrected. :)

LinkWithin