31.7.11

the Berzerker's end

Παρότι δεν υπήρξε ποτέ μια επίσημη ανακοίνωση διάλυσης, τα δύο χρόνια σιωπής είχαν κινήσει τις υποψίες πως δεν έχουμε να περιμένουμε πολλά πια από τους υπερθορυβοποιούς the Berzerker. Σε δημοσίευση του blabbermouth, o Luke Kenny δηλώνει πως πλέον είναι αφοσιωμένος στη νέα καριέρα του ως glamour photographer, επιβεβαιώνωντας ουσιαστικά πως οι the Berzerker έχουν τελειώσει.

"Τα τελευταία 14 χρόνια, η μουσική βιομηχανία ρούφηξε κάθε σπιθαμή πάθους που είχα για την ακραία μουσική. Ήμουν πολύ άδειος (ακόμα και πάνω στη σκηνή) και στο τέλος δεν ήμουν και ο καλύτερος τύπος που μπορούσες να πετύχεις τριγύρω. 
Παίξαμε το τελευταίο μας show το Halloween του 2009 στη Μελβούρνη και ήταν φανταστικά!! Υπέροχο κοινό, υπέροχο show, υπέροχος αποχαιρετισμός! Λίγο μετά μετακόμισα σε θερμότερη περιοχή και ξεκίνησα την καριέρα μου ως φωτογράφος φωτογραφίζοντας μοντέλα με μαγιώ. Σύντομα έπιασα δουλειά στα γυρίσματα του FashionTV και εν συνεχεία ξεκίνησα το δικό μου περιοδικό με τίτλο Evokke, ένα περιοδικό για iPhone και iPad.
Η κυριότερη διαφορά ανάμεσα στους THE BERZERKER και το Evokke είναι ότι τώρα περνώ τις μέρες μου με όμορφες γυναίκες αντί για ιδρωμένους άντρες."

Πάντως ο Luke έχει ακόμα επαφές με τον Ed Lacey και τον Todd Hansen. Ο Hansen μετακόμισε στον Καναδά για να συνεχίσει την καριέρα του ως drummer, ο Ed Lacey τελείωσε τη Νομική, ο Damien Palmer παίζει σε μια νέα metalcore μπάντα και ο Tim Aldridge εγκατέλειψε την ενεργό δράση.
Video από τις νέες δραστηριότητες του Luke Kenny:


Ένα μεγάλο Rest In Peace για μια από τις μπάντες που στα 00ς τράβηξαν τα όρια του extreme metal ακόμα παραπέρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin