3.4.12

13th Soap Party με DJ sets από τη World's Appreciated Kitch - Αυτή τη Τετάρτη 4/4

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Catch The Soap Productions παρουσιάζει:

Hardcore & punk-rock DJ set by World's Appreciated Kitch
H World's Appreciated Kitch, το γνωστό Αθηναϊκό underground punk hardcoreυ label με σχεδόν 30 κυκλοφορίες στο ενεργητικό της και ένα distro που πιστοί φίλοι της hardcore θα "λιμπίζονταν", αποτελεί ίσως την μεγαλύτερη underground hardcore δράση της πόλης! Δράση που όμως δεν σταματά εκεί. Από το 2006 η WAK διοργανώνει μερικές από τις σημαντικότερες hardcore και punk rock συναυλίες της πόλης όπως αυτές των Antilectual, No Turning Back, Dead Vows, Vitamin X, Rise & Fall και Comeback Kid, καθώς και Ευρωπαϊκές περιοδείες για τους Ruined Families, I Want You Dead, My Turn και άλλους.
Αυτή τη Τετάρτη 4 Απριλίου ο Αποστόλης, founder της WAK θα πιάσει τα decks και θα μας κεράσει all around hardcore και punk rock στο Σπιρτόκουτο Μπαρ (Κεριαδων 15, Κάτω Πετράλωνα μόλις 7 λεπτά -με το ρολόι του google maps- από το σταθμό μετρό Κεραμεικός)
Τα δωράκια της βραδιάς θα είναι "World's Appreciated Kitsch goodie bags" με 7'', CDs, Keep It Real Fanzines, Think books και ημερολόγια τα οποία οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν κατόπιν κλήρωσης.
Είσοδος ελεύθερη | Ώρα έναρξης 21:30


Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin