8.4.12

Death Courier, Faithreat, Devastation of Life, Λήθη, Jagernaut, 7.4.2012, Πολυτεχνείο (Μηχανουργείο), Αθήνα

Την τελευταία φορά που οι Death Courier έπαιξαν στην Αθήνα, εγώ πρέπει να πήγαινα πρώτη γυμνασίου και να άκουγα 2Unlimited και πρόεδρος στην ΑΕΚ να ήταν ο Γιδόπουλος. Αρκετός κόσμος στο Μηχανουργείο το Σαββατόβραδο λοιπόν για αυτό το event. Και πέρα από τους κλασικούς punks και grinders θαμώνες των DIY events, ένα σεβαστό ποσοστό thrashers και old-school black/deathsters.



Tο event άνοιξαν οι Jagernaut, ok punk/grind, δεν ξετρελάθηκα, δεν απογοητεύτηκα, πολύ σωστό attitude από τον τραγουδιστή πάντως.

Οι πατρινοί Λήθη που ακολούθησαν έχουν μέλη από άλλες μπάντες της πατρινής σκηνής, και παρά τα προβλήματα με τη σπασμένη χορδή της κιθάρας έβγαλαν δύναμη και μερικά σημεία έντονα φορτισμένου crust. Δυνατοί.

Η ανάγκη για μάσα με κράτησε μακριά από το μεγαλύτερο σετ των Devastation of Life, όσο έπιασα πάντως ήταν οκ grindcore με σωστές τσίτες.

Οι Death Courier επικεντρώθηκαν σε νεο υλικό με τζούρες από τα παλιά και μια διασκευή Terrorizer. Δεν έπαιξαν πάντως τα underground "hits" τους "Copkiller" και "Haunter of the Dark". Από την παλιά σύνθεση έχει μείνει μόνο ο Βασίλης (μπάσο-φωνή), λάθη υπήρχαν, αλλά ειδικά το παληκάρι στα τύμπανα έβγαλε άπειρη δύναμη.


Λόγω προχωρημένου της ώρας και παρέας αναγκάστηκα να αποχωρήσω μετά την εμφάνιση των Death Courier και έχασα τους thrashers Faithreat που ήταν προγραμματισμένοι για μετά. Sorry.



πηγή video: www.punk.gr
 

LinkWithin