7.4.12

headsup: Ides of Gemini

Ok, η αποπάνω φωτό είναι "κάπως", αλλά όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν πως δε θα στήριζα ποτέ ένα δαντελένιο συγκρότημα με δύο γυναικάρες απλά επειδή είναι ένα δαντελένιο συγκρότημα με δύο γυναικάρες.
Ides of Gemini είναι ένα project της Sera Timms (μπάσο φωνή) των φοβερών Black Math Horseman με τον J. Bennett (αρθρογράφος του Terrorizer) και την ντράμερ Kelly Johnston. Το ντεμπούτο τους "Constantinople" θα κυκλοφορήσει στις 29 Μάη από την Neurot (εξ ου και το headsup), και το πρώτο δείγμα είναι το "Starless Midnight" που παίζει streaming στο pitchfork.


To ύφος τους -προφανώς- παραπέμπει σε ΒΜΗ αλλά είναι πιο αιθέριο, πιο ατμοσφαιρικό, πιο τελετουργικό, φέρνοντας στο νου SubRosa (χωρίς τα βιολιά), Murkrat ή τα πιο ήρεμα των Menace Ruine (χωρίς το θόρυβο δηλαδή). Στο http://idesofgemini.bandcamp.com/ υπάρχουν streams από τις προηγούμενες δουλειές τους, λογικά το ντεμπούτο τους θα μας απασχολήσει αρκετά όταν βγει. Ένα πολύ όμορφο video για το "Martyrium of the Hippolyt" από το split με Vermapyre στη Magic Bullet Records παίζει εδώ:



και το"the Vessel and the Stake" από το πρώτο ΕΡ τους "the Disruption Writ"


http://idesofgemini.blogspot.com
http://www.facebook.com/IdesofgeminI
http://idesofgemini.bandcamp.com
http://www.neurotrecordings.com
http://www.facebook.com/neurotrecordings

2 σχόλια:

Keyser είπε...

Μαν, τον δίσκο τον έχω σε πρόμο και ενώ το περίμενα κι εγώ τον δίσκο πως και πως, ψιλοαπογοητεύτηκα. Έχει ωραίες στιγμές αλλά είναι τρομερά ρηχός και μονοδιάστατος. Θα τα ξαναπούμε όταν βγει και τον έχεις ακούσει. Τσιρζ φίλος.

Inside είπε...

Έλα ρε, τόσο άσχημα;

LinkWithin