31.5.11

Autopsy - Macabre Eternal (2011)

Να λοιπόν και η ολοκλήρωση της επιστροφής των μεγάλων Autopsy. Η νέα αρχή τους είχε όλα τα πατροπαράδοτα χαρακτηριστικά της "αρχής" με κυκλοφορίες διαδοχικά 7", ΕΡ και τελικά άλμπουμ. Το περσινό "the Tomb Within" EP είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις και είχε αυξήσει τις προσδοκίες. Μπορεί το "Macabre Eternal" να ανταποκριθεί; χμ...
Ξεκινώντας από τα αρνητικά, εδώ έχουμε την πιο καθαρή παραγωγή που είχαν ποτέ οι Autopsy, και αυτό αφαιρεί την παραδοσιακή μπουντρουμίλα που ξέραμε στους Autopsy. Επίσης, ο δίσκος περιέχει αρκετά διαστήματα πλατειάσματος που θα'πρεπε να λείπουν. Ο συμπυκνωμένος χαρακτήρας του περσινού ΕΡ είχε αποφύγει αυτό το σκόπελο.
Από την άλλη βέβαια, μιλάμε για κυκλοφορία των Autopsy, οπότε αυτόματα εννοούμε πως ο δίσκος είναι τίγκα στις ριφάρες, τα νοσηρά grooves, τα γαϊδουρινά φωνητικά, και εν τέλει αν δεν βρεις κομματάρες σε δίσκο των Autopsy δε θα βρεις πουθενά. Το δε δωδεκάλεπτο "Sadistic Gratification" είναι μια αποκάλυψη, ένας δίσκος μόνος του, πραγματικά σηκώνει την τρίχα κάγκελο.
Συνολικά ένας καλός δίσκος, απλά τον ήθελα καλύτερο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin