11.5.11

Oι Wolves In The Throne Room ετοιμάζουν νέο άλμπουμ.

Toν διάδοχο του "Black Cascade" ετοιμάζουν οι Wolves In The Throne Room. To νέο - άτιτλο ακόμα- album, θα είναι το τρίτο τους στη Southern Lord (τέταρτο συνολικά). Στην παραγωγή ξανά ο Randall Dunn (Earth, Sunn O))), Boris) παραγωγός επίσης στα Two Hunters και Black Cascade.
Εκτός από τους Aaron και Nathan Weaver, στο δίσκο θα επανεμφανίζεται στα φωνητικά η Jessika Kenny, όπως και στο "Two Hunters".
Σχετικά με το νέο δίσκο, ο Aaron Weaver είπε: 
“Μπήκα σε ένα καθημερινό ρυθμό όπου χαιρετούσα τον αδύναμο χειμωνιάτικο ήλιο (weak winter sun) το πρωί, δούλευα έξω στη βροχή μέχρι το μεσημέρι, και μετά αποσυρόμουν στο studio μας για να δουλέψω πάνω στη μουσική ως αργά τη νύχτα. Αυτό το έκανα σχεδόν κάθε μέρα για σχεδόν δύο μήνες. Αρκετά μοναστικός τρόπος ζωής. Δεν είδα πολλούς ανθρώπους. Ήμασταν ολοκληρωτικά χαμένοι μέσα στο δίσκο. Από τη στιγμή που συλλάβαμε το δίσκο απ'την αρχή ως το τέλος, συναντηθήκαμε με τον Randall και αρχίσαμε σιγά-σιγά να χτίζουμε τα κομμάτια στο studio του στο Seattle. Πιστεύω αυτό το άλμπουμ θα είναι ό,τι καλύτερο έχουν δημιουργήσει ποτέ οι Wolves in the Throne Room. Ποτέ δεν είχαμε καταφέρει να αφιερώσουμε τόσο πολύ χρόνο στη σύνθεση και στην ηχογράφηση. Νιώθω ότι αυτό θα είναι το αποκορύφωμα των όσων έχουμε κάνει ως τώρα.”

http://www.wittr.com/
http://www.roadburn.com/2011/05/wolves-in-the-throne-room-new-full-length-begins-to-take-shape/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin