29.11.12

JK Flesh - Fear of Fear (νέο κομμάτι streaming) και news.

Λίγο μετά το πολύ καλό (αλλά μόνο για τους άρρωστους fans) ντεμπούτο των JK Flesh, ο Justin Broadrick έχει έτοιμη μια νέα κυκλοφορία για το σχήμα του, αυτή τη φορά ένα split με τον noise καλλιτέχνη Prurient. Θα περιέχει έξι κομμάτια (τρία από κάθε σχήμα) και δύο από αυτά τα ακούμε streaming παρακάτω. Εξώφυλλο:


H συγκεκριμένη κυκλοφορία θα είναι και η τελευταία της ιστορικής Hydrahead Records, η οποία έχει αρχίσει μαζικό give-away, δίνοντας ένα σκασμό από test-presses και πανσπάνια αντικείμενα (για συλλέκτες με γερό πορτοφόλι πάντως), μέσω του http://www.realtomatoketchup.com.

Σε άλλα Justin Broadrick-related νέα, το "Christmass" EP των Jesu θα βρει μετά από δύο χρόνια και τη βινυλιακή του έκδοση μέσω της Robotic Empire, ενώ τον Φεβρουάριο του 2013 θα υπάρξει και η επανακυκλοφορία του "Hymns" των Godflesh (αρχικά κυκλοφόρησε το 2001, ήταν το τελευταίο  άλμπουμ πριν τη διάλυσή τους, και από το τελευταίο κομμάτι του, πήραν το όνομά τους οι Jesu) μέσω της Sony (η αρχική του κυκλοφορία είχε γίνει από την Music For Nations, παραθυγατρική της Sony - το μοναδικό τους άλμπουμ που δεν κυκλοφόρησε από την Earache), και θα περιέχει ένα δεύτερο cd με επτά ακυκλοφόρητα tracks:
1. Voidhead (Demo 2012 Mix)
2. Vampires (Demo 2012 Mix)
3. Deaf, Dumb & Blind (Demo 2012 Remastered)
4. Anthem (Demo 2012 Remastered)
5. Paralyzed (Demo 2012 Remastered)
6. For Life (Demo 2012 Remastered)
7. If I Could Only Be What You Want (2012 Remastered)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin