2.6.12

AMENRA (22/9) live στην Ελλάδα!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Catch The Soap Productions παρουσιάζει τους:
AMENRA
Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου @ An Club
Opening act: Syndrome
facebook event
Είσοδος
€15 (30 εισιτήρια διαθέσιμα μέχρι τη 1η Ιουλίου μέσω eventbrite)
€18 (100 εισιτήρια διαθέσιμα από 15 Ιουνίου στο Tickethouse)
€22 (υπόλοιπο προπώλησης/ταμείο)
Πόρτες: 21.00
Σημεία οροπώλησης
Tickethouse (Πανεπιστημίου 42-εντος στοάς, Αθήνα) | Rhythm Records (Μπενάκη 74, Εξάρχεια)
http://amenra-ath2012.eventbrite.com
Εκκωφαντικός θόρυβος και μυσταγωγική ησυχία, βαθύ σκοτάδι και δυνατό φως
, μαρτύριο και λύτρωση: οι AmenRa παλινδρομούν με άνεση ανάμεσα στις ακραίες συναισθηματικές καταστάσεις, χρησιμοποιώντας την αισθητική αντίθεση για χάριν της απόλυτης μουσικής κάθαρσης. Η CTS Productions δίνει την ευκαιρία στο Αθηναϊκό κοινό να βιώσει την ανεπανάληπτη, εσωτερική εμπειρία των ζωντανών τους εμφανίσεων, στην μοναδική τους οπτικοακουστική συναυλία στη σκηνή του An Club στις 22 Σεπτεμβρίου.
Ξεκινώντας στο μακρινό 1999 με τον Colin (φωνητικά) Mathieu (κιθάρα) και Kristof (μπάσσο) σαν βασικό πυρήνα, οι AmenRa εξέφρασαν άμεσα – και με απόλυτη συνείδηση του καλλιτεχνικού τους οράματος – την αδιάλλακτη μουσική πρόθεσή τους: την εξερεύνηση ενός ήχου βαθιά προσωπικού όσο και σκληροπυρηνικού, άκρως επιθετικού αλλά και ουσιαστικά ατμοσφαιρικού, στους απόηχους των πρώιμων Cult Of Luna και Neurosis.
Με τις πρώτες τους κυκλοφορίες να έρχονται στο φως (φέροντας την χαρακτηριστική Mass σφραγίδα) και με μια σειρά από θρυλικές εμφανίσεις σε σχολαστικά επιλεγμένα μέρη (όπως σπήλαια, δάση και εγκαταλελειμμένες εκκλησίες), οι AmenRa φανερώνουν σιγά σιγά ένα συνεκτικό και ολοκληρωτικό concept που τραβά τα βλέμματα και τον σεβασμό του ανυποψίαστου ευρωπαϊκού κοινού αλλά και των πρωταγωνιστών της ευρύτερης σκηνής. Μια ταυτότητα που θα τους προσφέρει συνεργασίες με μοναδικούς καλλιτέχνες (Dwid Hellion, Billy Anderson) αλλά και τον βαθύ σεβασμό του Scott Kelly και των ίδιων των Neurosis.
Η βλοσυρή μονολιθική διάσταση του ήχου τους αλλά και η μεγάλη έμφαση στις φρενήρεις και σαρωτικές εμφανίσεις/εμπειρίες, θα τους αναδείξει αμέσως στο σπουδαιότερο όνομα του ευρύτερου post-hardcore/metal χώρου. Τρία χρόνια μετά το μνημειώδες live τους επί ελληνικού εδάφους, με έναν ακόμη συγκλονιστικό δίσκο στα σκαριά από την Neurot Recordings και με τη συνοδεία των εκπληκτικών Syndrome (η ambient/drone πλευρά από τα μουσικά alter ego τους, μέρος της μυστηριώδους Church of Ra), οι σημαντικότεροι εκπρόσωποι του ατμοσφαιρικού sludge επιστρέφουν στις 22 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα για ένα ισοπεδωτικό όσο και εξαγνιστικό live.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin