21.12.10

V/A - Metal Swim (2010)

Αυτή η ΣΥΛΛΟΓΑΡΑ μου έμαθε πολλά όμορφα πραματάκια φέτος και ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ (καλά άντε όχι κι όλους...) οπότε για πάμε...
Κατ'αρχάς είναι διαθέσιμη για δωρεάν νόμιμο κατέβασμα από δω οπότε σπεύσατε: http://www.adultswim.com/promos/201009_scion/index.html




Death Angel – Truce
Απ'το νέο άλμπουμ. Ποτέ δεν ήμουν φαν, αυτό μ'άρεσε πάντως.

Skeletonwitch – Bringers of Death
Aκυκλοφόρητο. Δε μ'άρεσε ιδιαίτερα, αλλά δεν είμαι της φάσης έτσι κι αλλιώς.

Torche – Arrowhead
Από το φετινό ΕΡ. Πιο rock από ποτέ, γκρουβάρει απίστευτα. Κομματάρα με τα όλα της. Δυστυχώς ήταν και το μόνο ανδιαφέρον κομμάτι του φετινού τους ΕΡ.

Ludicra – Path Of Ash
Aκυκλοφόρητο. Αυτοί παίζουν αυτό το μελωδικό po(u)st-blackmetal/whatever μελωδικό στυλάκι που φοριέται πολύ τελευταία. Εμένα γιατί μ'αρέσουν όμως? Τόσο που αγόρασα και το φετινό τους άλμπουμ "the Tenant"

Kylesa – Forsaken
Από το φετινό άλμπουμ. Έλα παραδεχτείτε το, μπουρδίτσα είναι.

Black Tusk – Fatal Kiss
Aπό το περσινό σπλιτ με Fight Amp. Στο γνωστό georgia sludge metal στυλάκι, σαν Mastodon Β' εθνικής δηλαδή. Ικανοποιητικοί, αλλά ως εκεί.

Red Fang – Hank Is Dead
Aκυκλοφόρητο. Πιο heavy τους θυμόμουν αυτούς εδώ, τελοσπάντων. Γαμάτο πορωτικό stoner λοιπόν με γαμάτες μελωδίες που σου κολλάει στο μυαλό. Έγραψε.

Black Cobra – Frozen Night
Ακυκλοφόρητο. Ντάξει οι τύποι είναι θεοί και το ξέρουν. Νέο έπος βρώμας και αρχιδίλας, με πολλή punk αλητεία. Προσκυνάμε, αποθεώνουμε, τα πάντα όλα λέμε.

Saviours – Dixie Dieway
Aκυκλοφόρητο. 4 λέξεις: HEAVY METAL PE MOYNIA. αρκούν.

Witch mountain – Veil Of The Forgotten
Aκυκλοφόρητο. Κεραμίδα #1. DOOM υπερέπος με μια σειρήνα στα φωνητικά και ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΧΕΒΙ κιθάρες. Σαν οι Devil's Blood με ενημερωμένη 00ς δισκοθήκη και καλή τραγουδίστρια. Έπαθα πλάκα.

Isis – Pliable Foe
Από το σπλιτ με Melvins. Ακυρίλα. Οι τελευταίες ηχογραφήσεις των Isis πριν το διαλύσουν. Στο γνωστό γυαλισμένο ύφος των τελευταίων άλμπουμς. Ποιό το νόημα να έχεις μια διαλυμένη μπάντα εδώ?

Jesu – Dethroned
Από το επερχόμενο. Σύνθεση του 2003 θυμίζει ότι οι Jesu πριν γίνουν βασιλιάδες του ύπνου ήταν η μπάντα που συνέχιζε το όρομα του ηγέτη των Godflesh. Γαμάτο.

Pelican – Inch Above Sand
Aπό το περσινό άλμπουμ. Εμένα δε μ'άρεσε, σε άλλους άρεσε. Πάσο.

Zoroaster – Witch Hammer
Ακυκλοφόρητο. Καμία σχέση με το φετινό άλμπουμ, μαύρο, σάπιο και necro, σαν να ακούς Unearthly Trance εποχής "hadit", συγκινητικό.

Withered – Extinguished With The Misery
Από το φετινό. Κεραμίδα #2. Φανταστικό ανίερο death metal τελειωμένη πόρωση και ανεμομυλοχεντμπάνκιν στο υπνοδωμάτιο. Απίστευτο!

Boris - Luna
Aπό το περσινό σπλιτ με Torche. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι η ίδια ηχογράφηση πάντως. Εεε... βασικά εγώ δεν το πάλεψα, οι πορωμένοι το λάτρεψαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin